injail

Alla inlägg den 9 juli 2021

Av Jöran Lundberg - 9 juli 2021 21:48

Mina gäster har återvänt.

 

Mina anförvanter, som nu under en tid har varit en del av min vardag genom sin närvaro, lämnade idag för att åka tillbaka till respektive hemorter. Efter att levt med olika aktiviteter omkring mig har det nu återgått till "normalläge". Även om det nu upplevs lite tomt har jag ändå mycket att syssla med. Saker som skall verkställas kommer att tarva ett visst engagemang en tid framöver. Så jag kommer inte att ha långsamt.

 

Samtidigt är det väl så att dagarna går fortare och blir mer meningsfulla om det finns olika saker att syssla med. Sedan är det väl inte helt fel om även en åldrig pensionär tar sig lite "semester" nu när det år en så intensiv sommar. Jag har vissa vaga planer att göra en liten tur ned till Höga kusten. I så fall blir det en fin repris eftersom Siv och jag ägnade  många somrar åt besök i just det området. Speciellt Barsta med promenader på Rotsidan.

 

Enligt väderprognosen skall det komma lite regn kring helgen. Jag hoppas att det blir en ordentlig rotblöta, det behöver vi verkligen. Jag var upp till Tallbacken idag och vattnade mitt "gräsliga" jordgubbsland. Trots allt verkar det bli en god skörd.

 

Den senaste tiden har det inte blivit så många turer med BISSE eftersom jag har haft andra angelägna saker att syssla med. Men jag räknar ändå med att jag får den motion som mitt åldriga skrov har nytta av. Dessbättre är det nu när pandemin har klingat av en smula och många är vaccinerade, så att det inte känns lika angeläget att leva i karantän. Detta tycker jag att det gör det lättare att, så att säga, leva ett mera normalt liv.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards