injail

Alla inlägg den 1 juli 2021

Av Jöran Lundberg - 1 juli 2021 21:00

Ripstigen/Morkullevägen.

 

Vädret.

För närvarande är det sommarvärmen som dominerar. De kommande dagarna kring kommande helg har det nämnts temperaturer upp emot 25-27 grader. Eftersom vi ligger under ett högtryck kommer det inte att vara någon vind att tala om. Det verkar också att vara kvar ytterligare ett antal dagar. En riktig högsommar således.

 

Coronaläget.

Smittspridningen har avtagit markant den senaste tiden samtidigt som allt fler blir vaccinerade vilket har gjort det möjligt att från första juli lätta på en hel del restriktioner. Mer och mer återgår livet till normalläge. Men det har varit en del som på senaste tiden smittats av den nya mutationen benämnt Delta vilket ställer till med en viss oro.

 

Återställningen i Villan.

För någon dag sedan hade vi ett sammanträffande med den som har ansvar för utformningen av den nya köksinredningen. Det är därmed så gott som klart hur den kommer att se ut. Men det är en viss leveranstid också med i bilden. Tomas och Ulrika har kört överskottsmaterial till deponin i Björna. Vissa förberedelser för installation av värmepumpen har också gjorts. Även där spelar också vissa leveranstider in.

 

Hemsjön.

Idag gjorde vi en tur till Hemsjön där vi relaxade i det fina vädret. Tomas och Ulrika passade också på att bada. Det blev även lunch och eftermiddagskaffe.

 

Lägenheten

Vistelsen i lägenheten på Morkullevägen 1A vållar inga besvär. Tomas och Ulrika som bor i villan kommer ner och äter sina måltider här. Då blir det även tillfälle att umgås.

 

Träff vid Sågbadet.

I kväll var det träff nere vid Sågbadet. Det är ett arrangemang om kommer att hållas varje torsdag kl. 18 under juli månad. Det var rätt många som hade samlats och fikade/surrade i det vackra vädret.

 

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards