injail

Alla inlägg den 1 september 2021

Av Jöran Lundberg - 1 september 2021 20:49

Ett å varje.

 

Det lider mot höst.

 

Idag är det första dagen i september, den första höstmånaden. Det märks redan att temperaturen, speciellt om nätterna, blir allt lägre. Även om det ännu inte varit några minusgrader kommer det allt närmare.

De senaste dagarna har ändå varit rätt hyfsade rent vädermässigt. Augusti vsade sig vara en av de kyligagare under de sanaste åren.

Vi hoppas att vi får en tid av så kallat brittsommarväder. Vinter och kyla hinner vi nog få ändå..

 

Livet på Morkullevägen.

Tillvaron här på Morkullevägen   bjuder inte på så många överraskningar. Det är den jämna lunken som dominerar. Renoveriingen av villan har inte tagit fart än. Fortfarande väntar vi på leveransen av det nya köket. Jag har heller inte kommit mig för tt ta ut de semestedagar jag har innetående. Kanske blir det inta av. Den som lever får väl se..

 

Ishockeyn.

Säsongen är ännu i sin linda. Det har spelats några fräningsmatcher med ömson ris ömsom ros. I kväll spelade MODO en träningsmatch mot Timrå. Det visade sig att MODO kunde gott och väl hålla jämna steg med SHL-nykomlingen. Matchen stod 1-1 långt in i tredje perioden. När endast några minuter återstod ökade Timrå till 2-1 och när MODO i slutskedet tog ut målvkten fastställde Timrå slutresultatet til 3-1. Lite snöpligt.

 

Gubbröran.

I morgon är det åter en session med Gubbröran. Då finns åter nya ämnesområden att diskutera till båtnad för en stor del av svenska folket. Deltagarna tillhör den åldersgrupp som erhälllit de båda sprutorna mot Covid 19 så det anses vara en minimerad risk för smittspridning. Men vi är ändå noga med att hålla avstånden.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards