injail

Alla inlägg den 14 april 2021

Av Jöran Lundberg - 14 april 2021 21:43

Första inlägg på nya adressen.

Nu har jag flyttat in i en annan lägenhet med ett något centralare läge. Det är en lägenhet på bottenvåningen i det så kallade "Stiftelsehuset". Det är en något större etta. I samma ingång bor mina kompisar Torben och Dennis. Nu har jag bara att ta mig tvärs över gången när jag skall följa ishockeyn.

Flytten har gått väldigt bra och jag har de möbler och övrigt som är nödvändigt för trivseln.

Min förhoppning är att det skall bli lite mera regelbundet med bloggskrivadet i fortsättningen. Jag ser med aktning på alla de som inte övergivit min blogg under pausen.

 

Vädret.

Det nyckfulla aprilvädret fortsätter att dominera. Häromdagen var det riktigt busväder med närmare tio centimeter snö. Nu har det stabiliserat sig med uppehåll i nederbörden och soligare dagar. Men någon riktig vårvärme har inte infunnit sig. Det är rätt kyliga nätter med minusgrader. Efter vad jag erfarit drabbar det nästan hela landet. Fram emot kommande helg skall det väl bli lite mera vårlikt och det är väl på tiden.

 

Pandemiläget.

Det är fortfarande stor smittspridning i Öviksområdet. Detta trots att vaccinationerna flyter på i oförminskad takt. Lokalt har vi fått hårdare restriktioner som förhoppningsvis skall bromsa smittspridningen. Nu är man rekommenderad att bära munskydd när man går in i offentliga lokaler som till exempel affärer. Jag har erfarit att munskydd i kombination av hörapparater är inget lyckat. När man skall ta av sig munskyddet följer för det mesta hörapparaterna också med och har snärjt in sig i i banden bakom öronen. Trots att jag numera har ett fullgott skydd Tycker jag ändå att rörelsefriheten blir avsevärt begränsad. Det känns synnerligen tungt ibland.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards