injail

Alla inlägg den 10 april 2021

Av Jöran Lundberg - 10 april 2021 20:38

Garaväre.

Men sä ärä vä vä garaväre. 

Å blåsta jöle ti nyckelhöle.

 

Just nu kan man karaktärisera vädertypen som "garaväre med ömsom hagel och ömsom snöfall. Dessutom med kalla vindar som snarare konserverar snödrivorna än smälter dem. Dessutom verkar det inte bli någon förändring de närmaste dagarna. Det innebär att vi får bida än en tid innan det blir någon vårkänning. Jag konstaterar således att det är en relativt normal väderutveckling. Men visst längtar vi efter vår och värme.

 

Covidsituationen.

När det gäller pandemin får vi också skarva på tålamodet gång på gång. Smittspridningen i vårt område (läs Örnsköldsvik) är för närvarande den tredje största i landet. Det innebär skärpta restriktioner vilka gäller även för de som är färdivaccinerade. Det gäller att inte företa resor, kort som långa, som inte anses nödvändiga och dessutom bära munskydd när man går in i en butik eller annan offentlig plats. Så trots skydd av vaccinationen blir man i stort sett kvar i karantän.

 

Ishockey.

Slutspelet i hockeyallsvenskan fortgår oavbrutet med en march varje kväll. Det kommer också att fortgå till dessa att finalen är avgjord. Eftersom att varje delomgång innehåller bäst av sju matcher blir det väldigt segt och omfattande. Här gäller det verkligen att hålla i och hålla ut.

 

Flytt.

Flytten till den andra lägenheten närmar sig varför det eventuellt kommer att bli störningar i bloggskrivandet. Jag strävar efter att göra det så störniingsfritt som möjligt.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards