injail

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Jöran Lundberg - 4 mars 2012 22:20

Äntligen en bulletin från Tallbacken. Det har varit lite uppehåll i skrivandet några dagar. Torsdag hade OLD-fejs två spelningar. Först var vi i församlingshemmet Svenska kyrkan i Örnsköldavik. Sedan på kvällen medverkade vi i en trivselafton också för svenska kyrkan i Movattnets bygdegård. Det var nog väldigt nyttigt för oss att spela så pass intensivt även om det var rätt jobbigt.

Gotlänningarna har rest hem till sin sköna ö efter en intensiv vecka här i Långviksmon. Men de begåvades med härligt vinterväder med god tillgång på snö. De flesta aktiviteter hann de genomföra, så de hade nog en hyfsad sportlovsvecka.

Nu har livet återgått till sin jämna lunk igen här på Tallbacken. Jag kan tala om att snö rasade från taket häromdagen och fyllde den ränna jag skottat upp till entren. Den fylldes helt plötsligt med två meter hårt sammanpackad snö. Det tog åtskilliga timmar innan jag hade rensat uppfarten igen. Det är tur att man glömmer snön så fort den har tinat bort. De stora snöhögarna kan ta rätt låmg tid ändå innan de har tinat undan vilket gör att man kanske inte gklömmer den i brådrasket.

Förhoppningsvis skall jag väl kanske vara lite flitigare bloggskrivare framöver, men om det blir lite luckor då och då det får ni stå ut med.


Nocktürn

När natten nalkas och dag framskriden är

Jag sussar gott och somnar utan stort besvär.

I min sköna snarkofag.

Jag samlar krafter för  morgondagens gny

Som ger den mått och mening men icke helt föty

ger rön av mångahanda slag.

 

Filét cabare, va e de? Jofläsk som skurits på sne med en gratäng breve.


Hejdå. Jöran.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards