injail

Alla inlägg den 9 mars 2015

Av Jöran Lundberg - 9 mars 2015 22:11

Vasaloppet.

Nu har norrmännen infultrerat vasaloppet också. Det svensakase av allt som är svenskt har de förstört genom att sätta sig på bade första och andra platsen. Var bär det hän med gamla Sverige egentligen.

I ren frustration kör jag en favorit i repris och bilägger ”Brevet till OLE” Håll till godo:

 

Käre  söte Ole.

Bara ett par rader så du får veta att jag ännu lever. Jag skriver detta brev väldigt sakta för jag vet att du inte kan läsa så fort. Din far har fått ett arbete där han har mer än 500 personer under sig. Det är ett jobb som han tar på största allvar, han klipper nämligen gräset på kyrkogården. Du kommer inte att känna igen huset där vi bor när du kommer hem för vi har flyttat. Jag kan inte ge dig adressen heller för den förra Bergenfamiljen som bodde här tog med sig numret till sitt nya hus så de skulle slippa byta adress. Det fanns en tvättmaskin i vårt hus när vi flyttade in, men den fungerar inte bra. I förra veckan stoppade jag fjorton skjortor i den och drog i snöret. Sen dess har jag inte sett dom. Inte tvättmaskinen heller

Din syster fick barn i morse. Jag har inte fått reda på om det blev en pojke eller en flicka så jag vet inte om du är moster eller morbror. Jag var hos doktorn i tisdags, din far var med. Doktorn satte ett litet rör i munnen på mig och sa åt mig att inte öppna munnen på tretti minuter. Efteråt erbjöd sig din far att köpa röret.

I går var jag till ett varuhus, när jag kom nästan överst i rulltrappan stannade den. Jag fick vänta två timmar innan den kom igång igen. När jag skulle ner fungerade inte hissen heller, men jag kom på en smart ide. Jag jag gick över gatan till ett annat hus och använde hissen där.

Det regnade bara två gånger i förra veckan, första gängen i tre dagar och sedan i fyra dagar. I måndags blåste det så mycket att en av våra hönor la samma ägg fyra gånger. Skicka hem ditt enda par byxor så kanske jag kan laga dem. Jag hoppas att det går bra att snoppa guleböj ändå.

Många hälsningar från din ömmande moder.

PS Jag skulle ha skickat dig hundra kronor men tyvärr hade jag klistrat igen kuvertet. DS

 

 

 

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards