injail

Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Kommentarer.

Av Jöran Lundberg - 28 januari 2011 09:52

Då hörs vi igen alla mina bloggdiggare. Som alla andra som sysslar med datorer har ni väl upptäckt att ni aldrig någonsin blir fullärd. Häromdagen sabbade jag ett program genom att vid fel tillfälle trycka på fel knapp. Men då kunde jag genom att gå in i datorns programhanterare reparera det sabbade programmet. Alternativet hade varit att ta med datorn till någon dataexpert. Dessbättre har vi här i Långviksmon en kille som är duktig på att reparera datorer och deras programvara.

Jag har också upptäckt att jag på ett bättre sätt måste bavaka de kommetarer jag får på min blogg. Denna underlåtenhet har åsamkat en del bryderi i bloggkretsen. Det skall således bli bättring på den punkten, så kommentera gärna det jag skriver. Det blir så mycket intressantare.

Som ni märkt har jag också lärt mig hur man lägger in bilder i bloggen. Man kan säga att det "bildligt" talat blir roligare på detta viset.

Med jämna mellanrum "skapear" (videosamtalar) jag  med mitt äldsta barnbarn Ida  som går andra gymnasieåret i Fuengirola i Spanien. Det är stimulerande.

Jag tycker det är underbart att jag vid min ålder ständigt kan lära mig nya saker. Att min hjärna fortfarande är receptiv är ett glädjeämne så gott som något. Samtidigt tror jag att man inte skall hänge sig åt någon "åldersnoja" utan se det som en fömån så länge huvudet fungerar.

Jag brukar i möjligaste mån undvika att kommentera vädret men jag måste nämna att vi i dag har 4 plusgrader ute. Det gör förhoppningsvis att snötäcket packas ytterligare så det blir ännu bättre skoterföre.

Som jag nämnt tidigare har vi i Långviksmon tillsammans med Seconhandbutiken ANKARET ett projekt för at bygga en skola i Colombia. Under det här året skall vi samla in de medel som behövs för detta bygge och sedan åka ner och bygga skolan. Någon gång framöver ska jag ägna en hel blogg med information om detta för att ni alla mina bloggdiggare skall få möjlighet att vara delaktig i projektet.

Nu måste jag sluta för annars blir det för tradigt.

Om du fo tin, bli söt o fin, ät en Mazarin.

Hejdå Jöran.

 
ANNONS
 
Ida

Ida

30 januari 2011 01:14

Japp! Här ska det börja kommenteras! Har du lärt dig hur man godkänner kommentarer och så? Annars kan vi ta det nästa Skype-samtal! :)

Kram!

http://www.idaho.bloggplatsen.se

Jöran Lundberg

30 januari 2011 08:15

Blir man någonsin fullärd? Det finns alltid nya saker att upptäcka. Jippi!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jöran Lundberg - Torsdag 18 juli 21:55

Alf Henriksson   Avstånd Till månen har människor farit och med Mars kan de snart ta i tu. Men aldrig har Himlen varit mer fjärran för oss än nu. Vi har vandrat på månens skära i en sandöken av och an. Till planeterna har vi fått nära men...

Av Jöran Lundberg - Onsdag 17 juli 21:43

Besked utan besked. Den senaste tiden har det brunnit en del fastigheter i Björna som man med fog misstänker är anlagda. Bland annat har ett av samhällets största byggnader som också inrymde ortens Konsumbutik brunnit . Det har skapat en hel del or...

Av Jöran Lundberg - Tisdag 16 juli 21:58

Blommor och pinnbröd. Visar er några bilder från i dag.   Blommorna på Tallbacken står i sitt fulla flor.     Fyra femtedelar av familjen Holmberg. I vanliga fall hemmahörande i Visby.         Goda granna pinnbröd gräddades på ...

Av Jöran Lundberg - Måndag 15 juli 21:31

Regn, sol och värme. Just i skrivande stund är det regnigt väder över Tallbacken. Ett behövligt regn för böndernas skörd, men också för markernas bär. Jag har i möjligaste mån försökt analysera hur det blir med tillgång på olika bärsorter. Hallonen...

Av Jöran Lundberg - Söndag 14 juli 23:40

Något innerligt. Jag var på gudstjänst i Missionskyrkan i dag. Då sjöng vi psalmen 201. I femte versen kan man säga skildras också en vänskap. Jag citerar femte versen:   Då må förblekna sommarns glans och vissna allt fåfängligt. min vän är m...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ injail med Blogkeen
Följ injail med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se